Зеленський знайшов спосіб повернути жителів окупованого Донбасу в Україну: (відео)

Володимир Зеленський різко висловився про неправильне зверненні до жителів окупованих територій Донбасу

Під час свого виступу на «Форумі єдності» в Маріуполі президент України заявив, що називати всіх жителів окупованого Донбасу «сепарами» неправильно. Як повідомляє Politeka, про це розповіли в Офісі президента.

Зеленський вважає, що українське інформаційне поле буквально «заміноване» агресією і маніпуляціями. Президент вирішив нагадати всім про те, що жителі окупованих територій такі ж українці, на яких не можна навішувати «ярлики».

«Наших громадян з Луганська і Донецька, незалежно від їх ставлення до так званих “ЛНР”, “ДНР” – без винятку називають “сепарами”, а в офіційній риториці вже стало нормою говорити “жителі”. “Жителі тимчасово окупованих територій”. І все менше, згадуючи жителів Криму і Донбасу ми говоримо “громадяни України”. Це не правильно. Ми не повинні про це забувати. Вони не повинні про це забувати», – впевнений Зеленський.

Він вважає, що в Україні слід змінити характер інформаційного поля на більш спокійний і «поговорити здраво».

«Сьогодні наше інформаційне поле, думаю, заміновано. Крім фейків і маніпуляцій, зустрічається гнів, агресія, риторика, іноді переповнена ненавистю. На мою думку, всьому суспільству, нам, слід глибоко вдихнути, видихнути і поговорити спокійно. Розсудливо. Без зайвих емоцій і гасел», – підсумував президент.

Читайте також  “Мир скоро настане.. Чому ви недооцінюєте президента? Bін стане перաим прeзuдeнтом, якомy вдaстьcя здiйcнити нeмoжлuвe…” Пророцтво астролога

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -