Екстрасенс розповіла, що почнеться після знищення Кримського мосту і на що піде Путін

Екстрасенс розповіла, що почнеться після знищення Кримського мосту і на що піде Путін

Відома в Україні таролог Людмила Хомутовська ще у серпні 2022 року передбачала те, що Кримський міст незабаром буде знищено. Наразі вона озвучила, що буде після 8 жовтня.

Напередодні дня Незалежності у 2022 році відома таролог Людмила Хомутовська розкладала карти Таро на долю окупованого півострова Крим, щоб дізнатися, коли Україні вдасться повернути його під свій контроль. Тоді вона заявила, що буквально з дня на день ЗСУ можуть знищити Кримський міст. Цей прогноз був опублікований на YouTube-каналі “Мій світ”. І ось 8 жовтня комусь таки вдалося перебити головну артерію, якою на південний фронт поставлялися тонни боєприпасів і техніки для російської армії, Кримський міст. Тепер таролог озвучила, що буде далі.

Так, Людмила Хомутовська в ексклюзивному коментарі Уніан розповіла про долю мосту, який 8 жовтня було пошкоджено. На жаль, згідно з її передбаченням, повністю цей об’єкт не вибухне. Проте, навіть нинішні події – вже суттєвий крок на шляху до перемоги України.

“Кримський міст не буде повністю висаджений у повітря. Але ще має бути один приліт ракети, і тоді закінчиться війна. Цей “приліт” буде взимку”, – розповіла Хомутовська.

Повернення півострова Крим, який РФ незаконно привласнила, відбудеться вже найближчим часом, стверджує експерт.

“Війна зайде до Криму 2023 року. Тоді ж розпочнеться поступове повернення півострова до складу України”, – уточнила свій прогноз Людмила.

Вона також попередила про те, що з боку окупантів слід чекати удару у відповідь за руйнування мосту. Саме сьогоднішні події стануть причиною їхньої активності.

“Зараз активізується все, що любить робити Росія. Путін відповість нам за вибух Кримського мосту ракетами та “шахідами””, – додала Хомутовська.

Читайте також  Україна вдарить по кримському мосту та Криму. Заява. Досить терпіти атаки Путіна

Вона, як і багато інших екстрасенсів, передбачає, що завершення бойових дій на території нашої країни відбудеться навесні 2023 року.

“У 2023 році закінчиться війна. Швидше за все це буде навесні”, – резюмувала Хомутовська.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело