“Ми даємо тобі 10 днів”: Білецький на Майдані висунув ультиматум Зеленському та його команді (відео)

Голова партії “Національний корпус”, перший командир добровольчого полку “Азов” Андрій Білецький від імені віча “Ні – капітуляції!” виступив з ультиматумом до президента Володимира Зеленського та його команди.

Про це він заявив у підсумковій частині багатотисячного віча на Майдані Незалежності у Києві, що відбувалося в понеділок, 14 жовтня 2019 року, на День Захисника України та свято Покрови, передає Еспресо.TV.

Пряма мова Білецького: “Ми даємо цим людям, які сьогодні називають себе владою, ми даємо їм невеликий строк – ми даємо їм 10 діб. Якщо за цей час всі вимоги Штабу Спротиву Капітуляції не будуть в повному обсязі гарантовані на законодачому рівні, то ми говоримо їм прості речі: час Маршів пройшов, тут сьогодні десятки і десятки тисяч людей, ці люди можуть виходити (кількістю – ред.) сто тияч, мільйон і так далі, але якщо влада не чує, значить треба переходити до інших дій.

Тут виступали хлопці-добровольці і ми маємо вже прямий контакт (з ними – ред.): якщо влада десь буде відводити (війська – ред.), то я можу відповідально дати слово всім, що сотні і тисяч добровольців зайдуть на будь-яку розведену територію і будуть утримувати наші землі.

Ми виконували цей обов’язок в 2014 році. Нас ніхто не звав. У нас не було жодних посад. Ми не отримували зарплатню і не знали, насправді, спочатку, де взяти зброю. Тоді ми виконали свій обов’язок. Ми готові його виконати і сьогодні. Ми знайдемо варіанти цивільного спротиву населення по всій країні і ми змусимо робити владу те, що хоче і вимагає нація, а нація вимагає сили, єдності, зосередженості і остаточної перемоги.”

Читайте також  Пекло в Криму: люди проклинають Путіна. Вже зрозуміли, що даремно звали Росію

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -