Україна прийняла важливе рішення щодо Криму, яке змінить все: офіційна заява

Перевезення між Україною та окупованим Кримом відновлять

Між Кримом і материковою Україною мають намір відновити транспортне пасажирське сполучення. Про це в інтерв’ю “Радіо Свобода” розповів міністр інфраструктури України Владислав Криклій (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця).

За авіаперельоти Криклій сказав, що авіапростір поки не будуть відкривати для Росії, тому що все ще пам’ятають ситуацію 2017 року.

«Якщо ми відкриваємо авіапростір, то певним чином буде неправильний сигнал, що у нас з Росією покращуються відносини. І може з’явитися логічне запитання: «а взагалі ця країна агресор, якщо ми не не перейматимемось там літати?», – повідомив Владислав Криклій.

За його словами, потрібно про це говорити тільки з Європою.

Також він зазначив, що на даний момент між півостровом і материком будуються нові КПВВ.

“КПВВ, звичайно, ми будуємо. Зараз там через певних проблем передали це будівництво і замовником стала” Укрзалізниця “. Вони зараз займаються цим проектом. Я думаю, що вчасно, як була поставлена ​​президентом завдання, це все побудується – КПВВ” Чонгар “і” Каланчак “. Сервісна частина там також буде побудована. і будуть там відповідні станції. Ну, а вже конкурси на перевізників буде проводити місцева влада також за нашої участі”, – розповів Криклій.

Відповідаючи на запитання, чи плануються офіційні перевізники, міністр сказав: “Обов’язково”.

Поки точно не зрозуміло, про яких перевезеннях каже міністр – автобусного сполучення або залізничному.

Нагадаємо, що у Володимира Путіна відкрито назвали умову для повернення Україні окупованого російськими військами Криму.

Цинічне заяву зробив російський сенатор, член Ради Федерації РФ Сергій Цеков, який відкрито підтримує військову агресію Росії по відношенню до України.

За його словами, повернення анексованого Криму до складу України можливий нібито тільки за однієї умови.

Читайте також  У Луцьку замерзли на смерть троє людей

Один з головних адептів Кремля Сергій Цеков цинічно заявив, що якщо Україна хоче повернути окупований Крим, «вона повинна увійти до складу Росії»

«Є дуже швидкий і реальний метод. Треба України увійти до складу Росії. Все інше – казки для виборців », – видав порцію марення російський сенатор і один з головних соратників Володимира Путіна.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -