“Страшно дивитися матері в очі”: З’явилися нові дані про вбивство дівчинки під Дніпром. Цинізм зашкалює

Мати 13-річної Інни Дубовик, яку знайшли мертвою під Дніпром, була байдужа до пошуків дитини.

“Страшно дивитися матері в очі”: З’явилися нові дані про вбивство дівчинки під Дніпром. Цинізм зашкалює

Про це в Facebook розповіла начальник служби у справах дітей П’ятихатської райдержадміністрації Олена Компанієць.

“Мені страшно дивитися матері дівчинки в очі, вона мені спокійно цинічно брехала. Я шукала її дівчинку, а вона цинічно брехала. І ще вона була байдужою, без емоцій. Я по телефону “змушувала” її шукати дівчинку, вона мені відповідала, та де ж я її знайду…” – розповіла Компанієць.

“На питання, чому так пізно повідомила поліції про пропажу дівчинки, “мати” відповідала, що десь по селу з’являлася, а на питання моє, де ж дівчинка ночує, мати відповідала – там де і гуляє… Розумієте, 0, цілковитий 0 – ось почуття матері до факту зникнення своєї дитини”, – обурилася вона.
До слова, тіло 13-річної Інни Дубик близько двох тижнів пролежало в лісосмузі поблизу села Миронівка, де мешкала дівчинка, поки поліція не затримала підозрюваного у вбивстві. Про це повідомили в прес-службі поліції Дніпропетровської області.

«В ході оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів обставини злочину і зізнався, де заховав тіло. Ввечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили в лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала. За попереднім висновком судмедекспертизи, смерть дівчинки настала близько 2-х тижнів тому», – йдеться в повідомленні поліції.

Читайте також  Сестру народного депутата Мустафи Найєма образили в Одесі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -