“Не гірше першої леді!”: Дружина Євгена Кошового вразила Мережу новим фото. “Це взагалі законно?”

Дружина Євгена Кошового Ксенія нещодавно поділилася зі своїми фанатами надзвичайно жіночною фотосесією

Так, Ксенія Кошова у себе на сторінці в Instagram розмістила серію знімків, на яких вона позує в жіночому чорній сукні. Воно чудово підкреслює її фігуру і витончені вигини тіла. Сукня має довжину в підлогу, а ось плечі залишає відкритими. Також в ньому елегантно підкреслена зона декольте.

Під час зйомки Ксенія вирішила відмовитися від взуття, бо все дійство відбувалося в мальовничому саду. Крім фото, вона також опублікувала і романтичні відео, на яких паморочиться в цій сукні.

Багато шанувальників прийшли в захват від такої фотосесії і просто засипали знаменитість своїми компліментами. Багато відзначили її жіночний образ і чистої природи красу. Варто відзначити, що зовнішній вигляд Ксенії ні перевантажений косметикою і аксесуарами, що ще більше додавало йому чистоти і досконалості.

https://www.instagram.com/p/B2j8MZ9i91L/?utm_source=ig_embed

Раніше повідомлялося, що Ксенія Кошова поділилася зі своїми фанатами ніжним знімком, на якому вона позує в бузковому комбінезоні. При цьому знаменитість залишила коментар про те, що це ще один улюблений її комбінезон.

 

Читайте також  У Зеленського розповіли про майбутню співпрацю з Нацбанком

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -