“Такі схожі, просто одне обличчя”: У Мережі обговорюють світлини чоловіка Уляни Супрун. “Коханий і напарник по аферах”

Відколи Уляна Супрун залишила пост очільниці МОЗ, вона може приділяти більше часу своїй сім’ї. У Мережі з’явилися світлини її чоловіка, Марка Супруна.

Українці зауважили у коментарях, що подружжя схоже:

“Схожі ніби брат і сестра”, “Просто одне обличчя”, “Коханий і напарник по аферах”.

Марко Супрун родом з Канади, волонтер, сценарист, співзасновник проекту Babylon’13, ведучий StopFake ЭНГ.
Цього року журналіст Олександр Дубинський заявив, що Марко Супрун під прикриттям виплат на проведення підготовки та підвищення кваліфікації медперсоналу створив схему на 20 млн гривень, які розкрали через громадську організацію “Захист патріотів”.

За даними журналіста, Марко Супрун очолює зазначену організацію з липня 2016 року.

“Спочатку гроші з МОЗ виділялися на Тернопільський державний медичний університет ім. Горбачевського, ну а після – виводилися через ГОшку Супрун. Реалізовувати схему почали в жовтні 2017 року”, – зазначив Дубинський.
За його інформацією, ректор Тернопільського державного медичного університету Михайло Корда направив до МОЗ України на розгляд пропозицію про виділення у 4 кварталі 2017 року коштів за програмою “Підготовка і підвищення кваліфікації осіб з надання домедичної допомоги” в розмірі 3,3 млн гривень. Також просив виділити на 2018 рік кошти в розмірі 6,5 млн гривень.

Читайте також  Халатність лікарів чи нестача медичних препаратів? Названа несподівана причина смертей від коронавірусу на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -