“Я зможу!”:“нoмeр”, який cьoгoднi вuдaв президент врaзuв всю країну (відео)

День міста відзначається масою заходів, на яких кожен може проявити себе і виступити в історії Дніпра. 14 вересня на Фестивальному причалі стартував Чемпіонат зі стронгмену. На відкритті був присутній Президент України Володимир Зеленський.

Оскільки на даний момент Фестивальний причал перетворився в арену для змагання найсильніших, Гарант Володимир Зеленський і Глава Офісу Президента Андрій Богдан також не упустили можливості показати, на що здатні. Про це Інформатор повідомляє з місця події.

Після виконання вправ одного з учасників Чемпіонату Андрій Богдан і Володимир Зеленський вибігли на імпровізовану арену. Вони схопили снаряд вагою 330 кілограмів і разом намагалися підняти його. Однак всі спроби були марні. За їх особам було видно, що вони сильно старалися, але на жаль. Це в черговий раз доводить те, що, щоб домогтися першості, треба добряче попрацювати.

Нагадаємо, що в місті на честь Дня народження Дніпра проводять велику кількість заходів. Уже проходить фестиваль хорів, стартував святковий карнавал, а повну програму заходів можна подивитися тут.

 

 

Читайте також  В Україні завтра збережеться спекотна і суха погода

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -