“Здавалося, що життя скінчилося”: Дорофєєвій довелося звернутися до лікаря. Все через чоловіка

Зірка дала відверте інтерв’ю.

Зловили на ревнощах: в ексклюзивному інтерв’ю для українського Cosmopolitan співачка та учасниця гурту «Время и Стекло» Надія Дорофєєва зізналася, що мала труднощі у стосунках із чоловіком Володимиром Дантесом. За словами зірки, тривалий час вона не могла впоратися з самотністю та неприязню до роботи коханого:

«Коли Вова почав активно подорожувати, мені здавалося, що життя скінчено. Протягом тижня після першої подорожі я йому виносила мозок, сварилася та казала, що ми не зможемо так жити», – прокоментувала Надія.

Подолати проблему їй допомогла розлука з чоловіком. Життя наодинці підштовхнуло співачку до пошуку себе та усвідомлення необхідності полюбити свободу. Надія стверджує, що стосунки на відстані зробили її особистістю. Здивувало й зізнання зірки про психолога:

«Раніше я навіть подруг Вови терпіти не могла. Відвідувала психолога через свої ревнощі та просила поради, як припинити їсти мозок коханому. А потім усе різко змінилося: я відчула, що стала самостійною жінкою».

У розмові Дорофєєва не оминула й запитання про ставлення до численних жартів про неуспішність її чоловіка. Виявляється, вони її зовсім не ображають:

«Окрім того, що Вова володіє неймовірним почуттям гумору, я вважаю його набагато крутішим і талановитішим за себе. Знаю, його розквіт прийде зовсім скоро. Він не хоче робити продукт, який йому не подобається. Він шукає те, що справжнє, та має все для того, щоб стати суперзіркою».

Читайте також  “Погрожуючи ножем, насильно заштовхнув дівчинув машину”: Злочинець-рецидивіст викрав жінку

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -