Вистрілив побратимові у голову: Вбивство бійця ЗС сколихнуло всю Україну

У місці дислокації 35-ї окремої бригади морської піхоти в селі Дачне Біляївського району Одеської області затримано військовослужбовця, який застрелив товариша по службі. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про навмисне вбивство.

“За попередніми даними, перебуваючи в наряді на КПП, військовослужбовець вистрілив в голову з автоматичної зброї. В результаті поранення, несумісного з життям, матрос-строковик помер”, – розповіли в головному управлінні Національної поліції України в Одеській області.

Слідство в цій справі триває. Паралельно керівник Військово-морських сил України оголосив службову перевірку у військовій частині, де сталася трагедія. “У неділю, 25 серпня, в одній з військових частин морської піхоти стався трагічний випадок загибелі військовослужбовця. За вказівкою командувача Військово-Морських Сил ЗС України у військовій частині проводиться службова перевірка”, – підтвердили інцидент у пресцентрі командування ВМС.

Раніше повідомлялося з посиланням на ЗМІ, що 25 серпня матрос, перебуваючи на добовому чергуванні на КПП військової частини, здійснив постріл з автомата Калашникова в бік товариша по службі. Той отримав наскрізне поранення голови і помер на місці.

Читайте також  Вiдoмий голлівудський актор пoмeр у власному домі (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -