Світ повстає проти ковідодиктатури: Голландія, Австрія, Франція, Італія, Австралія, Хорватія. ВІДЕО

У багатьох країнах Західного світу відбулися акції протесту проти примусової вакцинації та безперервних обмежень.

Коли нас намагаються переконати, що «всі нормальні країни вакцинувалися» – то це є брехнею. Так, у країнах Західної Європи рівень вакцинації досягає 70% дорослого населення, проте це не дає позитивного ефекту. Все одно зростає рівень захворювання, а країни «зачиняють» на нокдауни. Питання: а навіщо тоді була ця «вакцинація»?

У п’ятницю повстало найбільше портове місто Голландії Роттердам. Акція протесту швидко вийшла з-під контролю, поліція відкрила вогонь по протестувальниках. А ті своєю чергою кидали в поліцію каміння та все що потрапляло під руку. Підсумок: семеро серйозно поранених, спалено кілька поліційних машин, повстання продовжується. У суботу протестували вже найбільші голландські міста – Гаага, Амстердам. Враховуючи голландський спокій та розміреність – це просто неймовірні повстання.

У суботу, 20 листопада, велика акція протесту відбулася в Австрії. Офіційно акції протесту відбулися в 10 містах Альпійської республіки. Найбільша акція була у Відні. Ось відеозапис цієї акції протесту. Зверніть увагу: у маленькій Австрії (8,9 млн населення) акція протесту у столиці була набагато більш масштабною, ніж у нас в Києві 3 листопада. Ось 6-годинний репортаж з акції. Немає сенсу дивитися його повністю, просто зверніть увагу на величезну кількість протестувальників.

У Франції третя річниця виступів «жовтих жилетів» цілком прогнозовано переросла у масштабну акцію проти ковідних обмежень, локдаунів та паспортів вакцинації. Що характерно: багато хто з протестувальників є вакцинованими, але вони все одно виступають проти обмежень, оскільки розуміють, що вакцинація тут ні при чому. Просто уряд намагається поставити народ «у стійло».

В багатьох містах Італії також пройшли акції протесту проти ковідних обмежень. Найбільш масштабні були у Римі та Мілані.

Читайте також  Богомолець допустила сплеск COVID-19 до 3 тисяч на добу

Протестувала Австралія. Найбільші акції відбулися у Брисбені, Сіднеї та Мельбурні. Нагадаю, що в Австралії вводився напевно найжорстокіший режим, коли навіть арештовували людей, котрі на вулиці знімали маску, щоб покурити. Австралія протестує проти цього режиму концтабору.

Акції протесту проти ковідних обмежень та «паспортів вакцинації» відбулися у столиці Хорватії Загребі.

Переважна більшість людей не усвідомлюють, що впровадження ковідних обмежень під приводом «боротьби за здоров’я» насправді є реалізацією інстинкту психопатів на домінування та приниження людства. Але хоча ці люди й не усвідомлюють цієї програми інтелісів, проте підсвідомо відчувають, що «щось тут не так». І підійматися на акції протесту проти знищення свободи.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело