Три терміни: мольфарка розповіла, коли може закінчитись війна в Україні. Та коли запанує мир

Вона називає себе мольфаркою, екстрасенсом та ясновидицею – Магдалена Мочіовські. Жінка впевнена – у нинішній нелегкій боротьбі за мир і власну свободу українці вистоять і навіть назвала дату, коли запанує мир.

Для величезної більшості українців немає сьогодні гострішого і нагальнішого питання, ніж те, коли закінчиться війна. Про це щодня думають мільйони українських переселенців у чужих краях і в чужих хатах. Щодня про це благають Бога батьки, дружини та діти наших воїнів. Карпатська мольфарка, учасниця секретного “батальйону 14” Магдалена Мочіовскі спробувала відповісти на це питання.

Так, мольфарка назвала дату закінчення битви України за свою незалежність.

За її словами, від початку війни вона мала бачення: бойові дії можуть затягтися на 4 дні, 4 тижні або 4 роки.

“З першого дня мені йшло чотири рядки: чотири тижні, чотири місяці, і в жодному разі я не хочу, щоб ця війна затягнулася на 4 роки. Тому в міру своїх можливостей робитимемо все для того, щоб цього не сталося. Щодо того, наскільки війна може затягнутися, що на нас чекає, який хід війни ми передбачимо, тут я говоритиму суто за себе… Ми не можемо програти у цій війні. У цій війні за нами перемога, тому що українська нація дуже сильна духом. Ми сильний народ. І ми душу і тіло покладемо для того, щоб здобути перемогу. Я всіх можу переконати в тому, що перемога буде за нами”, — вважає мольфарка.

Як і її колеги, Магдалена Мочіовські впевнена, що в результаті війни Україна поверне собі всі раніше окуповані території, у тому числі й Крим.

Вона передбачає, що серйозні переломні моменти у війні будуть ближче до осені. На її думку, тоді гаряча фаза протистояння скінчиться.

Читайте також  “Бідно одягнений чоловік виявився дуже заможною людиною” – українець про американців

“Хоче Путін цього чи не хоче, але ми разом з усім світом змусимо його сісти за стіл переговорів. І вже не ми проситимемо, а він сам на це погоджуватиметься”, — наголосила мольфарка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело