На її матір боляче дивитися: в Запорізькій області страшне горе! Безжально розстріляли 17-річну дівчину

В смт Комишуваха Запорізької області розстріляли в голову 17-річну дівчинку.

Про це повідомила в соцмережі Валерія Родіонова.

Дівчинку в дуже важкому стані госпіталізували. Зараз за її життя борються медики. Відомо, що коли сталася трагедія, батьки дівчинки були на морі.

У поліції факт трагедії підтвердили, там уточнили, що встановлюють деталі. Вже стали відомі подробиці стану 17-річної Поліни Гордик.

 

Валерия Радионова
14 ч. назад
Прошу у всех лично я, максимальный репост!!! Сегодня в селе Камышеваха Запорожской области из огнестрельного оружия, в голову была ранена 17 летняя Гордык Полина. Травмы лицевой части головы очень серьезные, и на данный момент в детской областной больнице проходит операция по спасению жизни Полины. Во всех пабликах скоро напишут эту ужасную новость. Я нахожусь в отделении реанимации с мамой Полины Гордык Антониной. Видела собственными глазами как привезли девочку…никому никогда не пожелаю испытать те чувства, которые испытывают матери, в ожидании в реанимационном покое… Прошу всех неравнодушных помочь материально Полине и её маме. 4149 4991 0392 2850 Гордык Полина.

Як уже повідомляли, в Оріхівському районі Запорізької області, в результаті необережного поводження зі зброєю, дівчина вистрілила в обличчя своєї 17-річної подруги. В результаті остання була доставлена ​​в дитячу обласну лікарню.

На даний момент лікарі оцінюють стан дівчини як стабільний. Вона не підключена до системи штучної вентиляції легенів. Однак головна небезпека ще попереду. Ускладнення після поранення голови (набряки) можуть наступити протягом декількох днів.

«Все ясно стане через пару днів», – зазначають медики.

Нагадаємо, в поліції встановили обставин події того вечора. Чотири подруги у віці від 15 до 17 років зібралися в одному з будинків в селищі міського типу Комишуваха, в той час, коли батьків не було вдома. Дочка господаря будинку, дівчина 2003 року народження взяла рушницю батька і під час необережного поводження зі зброєю, стався випадковий постріл. Потерпіла 2002 року народження отримала травму обличчя.

Читайте також  “Прикрив її своїм тілом і помер”: Чоловік врятував дружину ціною власного життя

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -