У Запоріжжі злочинець напав на 12-річну дівчинку і зґвалтував прямо в під’їзді

У Запоріжжі злочинець напав на 12-річну дівчинку і зґвалтував прямо в під’їзді.

У Запоріжжі судитимуть педофіла, який напав на дівчинку в під’їзді житлового будинку. Інцидент стався ще в кінці червня. 19 серпня до суду був направлений обвинувальний акт по даній справі, повідомляє прес-служба Прокуратури Запорізької області.

Вирок буде жорстоким, так як підсудний раніше судимий. Незважаючи на те, що обвинувачений у ході досудового розслідування не співпрацював зі слідством зібрано достатньо доказів, які викривають його у скоєному, для закінчення досудового розслідування та складання обвинувального акта.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 4 ст. 152 КК України, за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років. Поки що злочинець перебуває під вартою.

Нагадуємо, працівники поліції встановили, що близько 11-ї години на 5-му поверсі у під’їзді будинку зловмисник зґвалтував дівчинку 2007 року народження та зняв це на відео. Заяву про злочин до цього вони отримали від батька дитини.

“Поліцейські встановили особу та розшукали зловмисника. Ним виявився мешканець Запоріжжя 1967 року народження, який раніше вже був судимий за вчинення аналогічного злочину. У підозрюваного вилучили телефон з відеозйомкою”, – йшлося у повідомленні.

Читайте також  «Третя стать» впевнено поширюється. Вже в 9-ти країнах в документах дозволяють писати “інтерсекс”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -