Зеленський закликав Путіна до термінових переговорів

Президент України Володимир Зеленський відреагував на вбивство терористами чотирьох воїнів ЗСУ близько Павлополя на Донбасі і закликав главу Росії Володимира Путіна до термінових переговорів.

Відповідний пост розмістив він на своїй сторінці в Facebook.

“Сьогоднішній інцидент спрямований на підрив не тільки цього перемир’я, але і переговорного процесу в цілому. Україна щиро прагне до миру. І наше прагнення незмінне. Сьогодні весь світ побачив, хто саме миру не хоче”, – написав Зеленський.

Президент закликав лідерів країн-учасниць Нормандського переговорного формату – Еммануеля Макрона, Ангелу Меркель і Володимира Путіна – якнайшвидше зібратися для відновлення переговорів.

“Мої щирі співчуття сім’ям загиблих героїв. Ми не припинимо працювати над закінченням бойових дій і не залишимо без відповіді атаку на наших військових. Україна обов’язково буде єдиною і мирною”, – наголосив президент.

Володимир Зеленський

7 ч. назад
Четверо українських військових загинули біля Павлополя від обстрілів з ручного протитанкового гранатомета. Хлібне перемир’я тривало 17 днів. Сьогоднішній інцидент спрямований на підрив не тільки цього перемир’я, але й переговорного процесу в цілому. Україна щиро прагне миру. І наше прагнення незмінне. Сьогодні весь світ побачив, хто саме миру не хоче.

Саме тому я закликаю лідерів країн-учасниць Нормандського переговорного формату – Еммануеля Макрона, Ангелу Меркель та Володи…
Ещё

 

Читайте також  “Дав прочухана і пригрозив розпуском через рік”: Зеленський виступив з потужною промовою перед депутатами

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -