Мажорка на позашляховику знесла дітей прямо на переході: “розкидало, як кеглі”, деталі трагедії

Жінка не захотіла пропускати дітей на пішохідному переході – ДТП просто жахає

Двоє підлітків стояли на пішохідному переході у Херсоні і збиралися переходити дорогу, як раптом, на них вилетів позашляховик.

Про жахаючу ДТП йдеться у сюжеті ТСН:

«Жовта маршрутка стоїть, пропускаючи пішоходів, а повз неї, не гальмуючи, проноситься чорний позашляховик – підстрибує і зупиняється. За ним – два нерухомих тіла».

Так ДТП на пішохідному переході зняв відеореєстратор одного з свідків:

«Дітей відкинуло метрів на 25», – засвідчили очевидці страшної аварії. Також люди додали, що збитого хлопця жінка за кермом іномарки переїхала двічі:

«Зупинилася тільки коли переїхала хлопця».

Відомо, що 14-річна Варя і 15-річний Богдан йшли до бібліотеки, аби здати книжки. Водій маршрутки, яка пропускала дітей на пішохідному переході засвідчив:

«Пригальмував, щоби їх пропустити. І в цей момент – ну, це секунда справи – Volkswagen пролетів ліворуч. Я був праворуч. Гальмування я не чув у момент удару – вже після удару гальмування було».

Зараз діти у лікарні з тяжкими травмами, проте життю пацієнтів загрози немає:

«Перелом кісток тазу в обох дітей. Струс головного мозку та рублені рани на голові. У дівчини – тільки струс мозку. Та забій легень і грудної клітини в обох», – розповів заступник головного лікаря Херсонської обласної дитячої лікарні Віктор Бурдовіцин.

Читайте також  Громадяни, які зекономили газ узимку, зможуть отримати до 700 гривень компенсації

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -