Збила, а потім переїхала: страшна аварія сталася в центрі Херсона. Діти в реанімації

У Херсоні автомобіль Volkswagen Touareg поруч із зупинкою громадського транспорту збив двох підлітків: хлопчика і дівчинку.

ДТП сталося на вулиці Стрітенської, на перетині з вулицею Робочої. Як можна побачити на записи з реєстратора, що проїжджав повз – за кермом Volkswagen була жінка. Також помітно, що автомобіль встиг не тільки збити, але і переїхати одного з потерпілих, за словами очевидців – хлопчика.

“Вона збила хлопчика і дівчинку, як з’ясувалося пізніше, віком 15 та 16 років (за іншими даними – 14 і 15 років, – прим. Ред.). Хлопчик відлетів вперед і Touareg його ще раз переїхав, обох жертв забрала швидка. Зараз вони знаходяться в реанімації у важкому стані “, – каже свідок аварії.

Свідки дали свідчення поліції, а також дочекалися слідчого, який прибув на місце аварії 4 години потому.

“Коли приїхав слідчий, до мене підійшов чоловік жінки, яка збила дітей, і почав доводити, що я даю невірні показання, нібито діти взагалі йшли не по пішоходу, а перебігали дорогу в недозволеному місці. Це при тому, що ДТП сталося в 10- 15 метрах від мене, і ще 6 свідків дали аналогічні свідчення про те, що ДТП сталося на пішохода! Мені дуже не хочеться, щоб справа “зам’ялося”. Винні мають бути покарані! “, – додає очевидець.

За словами лікарів, підлітків перевели в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні. Вони прийшли до тями, їх стан – стабільний, хлопчик-підліток отримав більш важкі травми.

У коментарях до одного з постів на Instagram сторінці “Інформатор Херсон” патрульна також повідомила, що постраждалих підлітків на місці ДТП встигли пограбувати.

Читайте також  Жахлива смертельна ДТП в передмісті Івано-Франківська: тіла загиблих людей з понівеченого автомобіля вирізали рятувальники(ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -