Стало відомо, хто очолить Адміністрацію Володимира Зеленського: багатьом це не сподобається

Стало відомо, хто очолить Адміністрацію Володимира Зеленського: багатьом це не сподобається


Нещодавно пройшла зустріч між командами Зеленського і Порошенка
Команди Петра Порошенка и Володимира Зеленського провели спеціальну зустріч в адміністрації президента, яка була присвячена інавгурації останнього.

Про неї в своєму Telegram-каналі розповіла шеф-редактор видання “Лівий берег” Соня Кошкіна.

Так, за її данними зустріч пройшла 16 травня. Основною причиною зібрання стали питання з організації новообраного президента Володимира Зеленського.

Крім того вона розповіла, що за її данними новим очільником Адміністрації президента стане юрист Андрій Богдан, який нібито вів себе дуже впевнено і вникав у всі питання.

“Він вів себе дуже впевнено, роздавав доручення як господар становища, вникав у всі деталі”, – розповів інсайдер.
При цьому бізнес-партнер і друг Зеленського Сергій Шефір під час зустрічі переважно мовчав. Відомо, що саме Шефіра називали найбільшим претендентом на керівника АП при Зеленському.

У свою чергу представники команди новообраного президента відзначили, що у день інавгурації перед урочистою частиною відбудуться зйомки на вертолітному майданчику Януковича.

“Володимир Олександрович оглядає Дніпровські далі, думає про долю батьківщини і потім мало не пішки йде “під купол”, – розповіла Кошкіна.
Крім того відзначається, що під час урочистої інавгурації Володимирові Зеленському повинні присягнути на вірність керівники різниз родів військ. Це може статися на Софійській площі або в Маріїнському парку.

Варто нагадати, що у п’ятницю, 17 травня, фракція “Народний фронт” заявила про вихід із коаліції Верховної Ради. Таким чином депутати намагаються заблокувати розпуск парламенту, що планує зробити новообраний президент Володимир Зеленський. Однак коаліції у ВР не існує вже давно.

Нагадаємо, днями політичний консультант новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів про загрози, які можуть завадити слузі народу виконати дані українцям обіцянки.

Читайте також  Зеленський пояснив, чому наклав вето на закон про кастрацію педофілів

Шукайте деталі в групі Facebook


Передає -