Астролог передбачила смерть Путіна і болісні страждання по всій Росії

На тлі всіх жахливих подій, які чекають на РФ, з 17 травня в Україні будуть відбуватися поліпшення і гарні новини.

У 2023 році на президента РФ Путіна може чекати смерть. А в самій Росії почнуться події, які принесуть болісні страждання жителям країни-агресорки.

Відомий астролог Анжела Перл в інтерв’ю Наталії Мосейчук передбачила смерть кривавого диктатора і зазначила, що з 24 березня в РФ почнуться неймовірні зміни. Вся річ у Плутоні.

“Я думаю, що Путіна не стане дуже скоро. Ймовірно, цього року. Фізично. Тому що Плутон – планета величезної трансформації, величезних змін і, найголовніше, змін у владі. Вона входить 24 березня в знак Росії… Там взагалі весь березень, так багато подій відбувається!”, – розповіла астролог.

На тлі всіх жахливих подій, які чекають РФ, з 17 травня в Україні будуть відбуватися поліпшення і гарні новини, вважає таролог. Планети і зірки будуть на нашому боці, а ось кривавому диктатору і його країні пощастить менше.

“А Плутон – планета смертей, величезних змін якихось, входить в знак Росії. І там може бути так, що у них буде зміна уряду. І прийдуть більш жорсткі, більш контролюючі люди, більш жорстокі навіть. Тому що Плутон символізує силові структури, сильний контроль і навіть кримінальні авторитети. Це все Плутон, це ті, хто будуть ще більше тиснути на народ, ще більше обмежувати в правах”, – вважає Перл.

Вона розповіла, що РФ доведеться страждати весь 2023 рік і частину 2024 року. Тільки лише в листопаді 2024 року Плутон залишить росіян у спокої. А до цього часу в країні можуть бути перебудови влади, кілька разів можуть змінитися правителі.

Читайте також  Астролог назвав міста, на які незабаром обрушиться біда...

“Плутон – це війна, це зброя, ядерна енергія… Дуже ймовірна в РФ наступна війна… Дуже багато смертей, швидше за все, нова військова ситуація”, – ділиться прогнозом астролог.

Вона вважає, що війна буде з кимось із країн, які знаходяться поруч з РФ. Однак у підсумку країна-агресорка втратить території, вона не зможе зберегти свою цілісність.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело