Володимир Гройсман пообіцяв повернути заробітчан до України

«Нам потрібна відповідальна політика і та якість життя, яка дає можливість себе реалізувати».

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що індустріальний розвиток України, створення нових робочих місць із достойною середньою зарплатнею у промисловості дозволить повернути українців з-за кордону і надасть їм нові можливості самореалізації та зайнятості.

Про це повідомляє «Урядовий портал».

«У нас є багато речей, які треба зберігати та примножувати. Деякі з них хотіли б перейняти наші західні партнери. А в деяких треба змінювати систему. Все це разом дозволить повернути фахівців в Україну», — сказав він.

Глава уряду звернув увагу, що більшість процесів, які зараз відбуваються в Україні, — складні речі, які не мають простих рішень. Саме тому нереальні обіцянки безвідповідальних політиків вирішити все «вже завтра» — це підрив довіри і до людей, і до країни загалом.

«Нам потрібна відповідальна політика і та якість життя, яка дає можливість себе реалізувати. Цього ми і прагнемо», — запевнив він.

За словами прем’єра, за минулий рік в Україні збудували та реконструювали 1 000 промислових об’єктів. Обсяг капітальних інвестицій перевищив 520 млрд грн. «Ми почали підвищувати мінімальну зарплату, підвищується реальна зарплата. І це ми на початку шляху. Тож можемо досягти більшого», — додав він.

Читайте також  Чоловіків та жінок порівняли на вразливість до пандемії, результати дослідження здивували усіх

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -