Гілларі Клінтон не братиме участі у виборах президента США в 2020 році

Колишня держсекретарка США Гілларі Клінтон відмовилася від планів балотуватися на пост президента США у 2020 році. Однак, вона пообіцяла активно підтримувати кандидатів.

Клінтон заявила, що не буде балотуватися, але продовжить “працювати, говорити, і відстоювати те, у що вірить”. Вона також не збирається висувати свою кандидатуру на пост губернатора або мера Нью-Йорка.

Мені подобається жити в Нью-Йорку, і я так вдячна, що у мене була можливість працювати сенатором протягом восьми років, працювати з людьми по всьому штату,

– сказала Клінтон.

Вона наголосила, що не збирається зникати з політичного життя країни, оскільки те, що поставлено на карту і те, що відбувається у США зараз викликає у неї велику тривогу. Клінтон розповіла, що вже провела зустрічі з багатьма демократами, котрі збираються балотуватися на пост президента у 2020 році.

У своєму інтерв’ю телеканалу News 12 Гіларі Клінтон зауважила, що у демократів є довгий список реальних проблем і невиконаних адміністрацією Трампа обіцянок. За її словами, на це необхідно звернути увагу.

Ми повинні працювати дуже, дуже ретельно… і я збираюся зробити все, що я можу, щоб допомогти демократам повернути Білий дім,
– заявила вона.

Читайте також  Дуже п'яний українець скоїв масштабну аварію в Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -