Нарешті Україна захистить небо, море та сушу: Рєзніков заінтригував. Буде удар по Путіну

Нарешті Україна захистить небо, море та сушу: Рєзніков заінтригував. Буде удар по Путіну

Міністр оборони України Олексій Рєзніков поділився підсумками четвертої зустрічі у форматі “Рамштайн”.

Цілком можливо, що Україна зможе захистити свою територію від російських військових окупантів як у небі, так і на морі, і на суші.

Зрозуміло, що саме таку допомогу Україні нададуть західні партнери. Що це буде за допомогу, яка закриє небо, землю та море від російських окупаційних військ – поки що інтрига.

Саме цією інтригою і поділився міністр оборони України Олексій Резніков у Facebook за підсумками зустрічі у форматі “Рамштайн-4”, що відбулася на однойменній базі ВПС США у Німеччині.

“За домовленістю з колегами, тримаємо інтригу щодо левової частки діючих та нових пакетів допомоги, що включають постачання озброєнь, амуніції, тренувань наших воїнів та багато іншого. Спочатку їх відчує ворог на полі бою. Позитивним сигналом зустрічі є нові зобов’язання партнерів. Які стосуються і суші, і моря, і неба.

Подякував США та персонально великому другу України та мого друга Секретаря з оборони США Ллойда Остіна за всебічну підтримку”, – написав Резніков.

Міністр оборони також підтвердив інформацію про те, що в черговому пакеті допомоги від США, який планується оголосити цього тижня, серед іншого будуть 4 системи М142 HIMARS, які вже впливають на хід бойових дій.

“Зазначу, що і американські партнери, і колеги з інших країн висловили захоплення майстерністю наших воїнів, зокрема тим, як вони використовують артилерію та “хаймарси”, – написав Резніков.

Читайте також  Активна фаза війни в Україні цього року не завершиться - експерт

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело