Рослини-обереги, які захищають будинок від усього поганого. Придбала цей чарівний горщик і за місяць відчула зміни

Здавна відомо, що деякі кімнатні квіти володіють потужною енергетикою, що корисна для людини.

Рослини можуть бути і оберегами для будинку і захищати його від зла і негативу. Експерти назвали ряд таких рослин, порекомендувавши хоча б одну з них неодмінно мати в своєму житлі.

Базилік

 

Цю дивовижну рослину можна вирощувати вдома, вона володіє потужною магiчною силою. Базилік вижене нeчисту cилу і очистить астpал від низьких сутностей. Можна вирощувати в горщику, бажано, щоб він стояв на балконі або на кухні.

Алое

Алое деревоподібне добре мати там, де люди часто хворіють, що говорить про ослаблене біополе будинку. Алое захищає квартиру від проникнення хвороботворних енергій і вібрацій, очищає і зміцнює енергетику простору.

Бегонія

Бегонія володіє властивістю прибирати будь-яку негативну енергію. Ця рослина захищає будинок від будь-яких вторгнень зовнішніх негативних сил. Крім того, вона усуває сварки і конфлікти між близькими людьми, згладжує суперечності, знімає нервозність.

Ехмея

Ехмея блискуча захищає від негативної енергії, що виходить від заздрісних і жадібних людей. Заздрість і жадібність порушують гармонію, утворюють в енергетичному просторі «пробоїну», через яку витікає життєва енергія.

Герань

Є «вогнегасником» для будь-яких негативних енергій і атак. Захищає житло та його домочадців від небезпечних енергетичних програм, агресії, гніву. Експерти відзначають, що вібрації гніву являють собою найбільш небезпечні і руйнівні елементи. Герань пом’якшує та усуває енергію гніву.

Кактуси

Кактуси багатоликі, але діють приблизно однаково: притягають і вбирають в себе негативні для людини енергії, трансформують вібрації ненависті, злоби і роздратування, працюючи «громовідводом». Кактуси не пускають в будинок негативну енергію, тому їх рекомендується ставити на вікна або навпроти вхідних дверей.

Читайте також  Прем'єр Гончарук на Jaguar, а міністр фінансів із конем: на чому їздять члени Кабміну

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -