Знав про початок війни ще 12 років тому: що передбачив відомий мольфар Нечай

Знав про початок війни ще 12 років тому: що передбачив відомий мольфар Нечай

Уже майже рік триває повномасштабна війна з російськими окупантами – задовго до її початку її передбачив відомий мольфар Нечай, який жив на Івано-Франківщині. Згідно з його пророцтвами, кінець поточного року буде ознаменовано для України певними перемогами, але чи це буде глобальна перемога – не уточнюється.

“Апостроф” розповідає, що передбачав мольфар Нечай.

Він більше 12 років тому говорив, що війна між Україною та Росією буде. Мольфар сказав, що з президентом РФ Володимиром Путіним намагатимуться домовитися, але потім усі зрозуміють, що він – підлий і лукавий. Він казав, що якщо Путін не поступиться, то на світ чекає велике лихо.

Яке саме лихо – мольфар не уточнював, але багато фахівців схильні думати, що може йтися про ядерний удар з боку Росії. Нечай також передбачав руйнацію великих міст України – він казав, що руйнування будуть навіть там, де про війну і подумати не могли.

В інтерв’ю у 2009 році мольфар говорив, що відбудуться такі події, які назавжди поставлять хрест у дружніх відносинах росіян та українців, що й сталося.

За його словами, кінець 2023-го року принесе низку перемог, але чи йшлося про ту саму, довгоочікувану Перемогу – покаже лише час. Чіткої дати закінчення війни мольфар не називав, зазначивши лише, що вона буде довгою.

Читайте також  Астролог назвав точний місяць, коли може постраждати вся Україна...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело