Сотні людей несли квіти, іграшки та лампадки: полтавці вшанували пам’ять загиблого хлопчика

8 січня, о 11:30 у центрі Полтави неподалік Малої академії мистецтв зібралися сотні людей, щоб вшанувати пам’ять Артема Левченка. 2 місяці тому на цьому місті його збило авто. Учора хлопець помер, не виходячи із коми, повідомляє Gazeta.ua

Полтавці прийшли з квітами та іграшками, щоб підтримати родину загиблого підлітка. А також привернути увагу суспільства до резонансного ДТП.
Світлана Петрученя принесла лампадку в пам’ять про загиблого.

“У мене син Микита катався із Артемом на велосипеді напередодні трагедії. Не можу стримати сліз. На його місці могла бути будь-яка дитина. Хочу, щоб винуватиця понесла покарання”, – сказала Світлана Петрученя.

Підтримала на акції родину загиблого хлопця і сусідка Наталія.

“Знала Артема особисто. Він був чемний і хороший хлопчик. Сподіваюся, що зло буде покаране”, – додала жінка.

Люди вимагали у правоохоронців швидкого та об’єктивного розслідування справи. Саме тому і перекрили центральну дорогу.

На акції була і полтавка Олена Семченко — водій зі стажем. Каже, що за швидкості 40 км/год такого не могло статися. Боїться, що справу можуть “зам’яти”.

“Моя старша донька ходить цим пішохідним переходом щодня. Це і спонукало мене прийти на акцію. Ми ж не знаємо, чия дитина буде наступною”, – говорить Семченко.

За правопорядком під час акції слідкувала патрульна поліція. На акції були громадські активісти, вони вимагали у правоохоронців викликати на місце події керівництво поліції та прокуратури. Люди кажуть, що протестуватимуть, допоки не буде реакції на їхнє прохання.

Читайте також  "Бережіть себе, бо ховати вас в таку погоду, приємного мало": священник підірвав Мережу постом про негоду

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -