Українців обнадіяли прогнозом на 2024 рік: зміни та події, які стануть початком великої перемоги

Українців обнадіяли прогнозом на 2024 рік: зміни та події, які стануть початком великої перемоги

Астрологи дали передбачення стосовно війни в 2024 році.

Ось вже другий новий рік українці вимушені зустрічати у стані війни. Виснажливі події вплинули не лише на стан психічного здоров’я військових, а й звичайних громадян.

Тому всіх цікавить питання чого очікувати від нового 2024 року. Астрологи Анна та Олексій Суханови в коментарі УНІАН розповіли, які події відбудуться в новому році.

В даний час, за астрологічними періодами, Україна переживає дуже важкий період. Цей період почався з 16 вересня 2023 року та триватиме до 17 травня 2024 року. Цей час характеризується особистісним зростанням через подолання низки проблем. В цей час Україна бореться як з зовнішніми супротивниками, так і з внутрішніми. Але це все частина величезного періоду, який характеризує відродження нашої країни та становлення її на світовій арені.

Новий 2024 рік для України, за думкою астрологів, є позитивним і може бути перспективним для завершення війни, або початку процесу, який стане початком завершення бойових дій. Цей період буде тривати для України з 17 травня 2024 року до 5 березня 2025 року.

Загалом 2024 рік для України буде мати величезне значення для перемоги, адже у цей період будуть надходити ресурси, навчатимуться люди. Будуть позитивні зміни, але всі події будуть напружені. Саме події цього року можуть стати стартом для закінчення війни.

Читайте також  Перемога почнеться з "несподіваного повороту": віщун Назарій чітко описав завершення війни

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело