Українців обнадіяли прогнозом на 2024 рік: зміни та події, які стануть початком великої перемоги

Українців обнадіяли прогнозом на 2024 рік: зміни та події, які стануть початком великої перемоги

Астрологи дали передбачення стосовно війни в 2024 році.

Ось вже другий новий рік українці вимушені зустрічати у стані війни. Виснажливі події вплинули не лише на стан психічного здоров’я військових, а й звичайних громадян.

Тому всіх цікавить питання чого очікувати від нового 2024 року. Астрологи Анна та Олексій Суханови в коментарі УНІАН розповіли, які події відбудуться в новому році.

В даний час, за астрологічними періодами, Україна переживає дуже важкий період. Цей період почався з 16 вересня 2023 року та триватиме до 17 травня 2024 року. Цей час характеризується особистісним зростанням через подолання низки проблем. В цей час Україна бореться як з зовнішніми супротивниками, так і з внутрішніми. Але це все частина величезного періоду, який характеризує відродження нашої країни та становлення її на світовій арені.

Новий 2024 рік для України, за думкою астрологів, є позитивним і може бути перспективним для завершення війни, або початку процесу, який стане початком завершення бойових дій. Цей період буде тривати для України з 17 травня 2024 року до 5 березня 2025 року.

Загалом 2024 рік для України буде мати величезне значення для перемоги, адже у цей період будуть надходити ресурси, навчатимуться люди. Будуть позитивні зміни, але всі події будуть напружені. Саме події цього року можуть стати стартом для закінчення війни.

Читайте також  Чи зможуть чоловіки виїжджати за кордон після завершення війни: пояснення юриста

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело