Екстрасенс Макс Гордєєв: Коли Україна переможе, Росія піде під воду, як Титанік

Екстрасенс Макс Гордєєв: Коли Україна переможе, Росія піде під воду, як Титанік

Екстрасенс Макс Гордєєв в інтерв’ю УНІАН розповів, які події відбуватимуться на фронті найближчим часом, коли Росія “піде на дно” та чи закінчиться повномасштабна війна цієї весни.

Максе, які події відбуватимуться найближчим часом?

Перша карта випала “Сонечко”, яка означає, що Україна зараз почала “жарити” глобально і сильно по всіх напрямках. Я бачу, що йде визволення багатьох територій. Енергетика буде сильною і активною на нашій стороні. Те, що запланували ЗСУ, справдиться на 80%.

Росія і надалі, на жаль, обстрілюватиме міста, але вже не з такою впевненістю. Зараз вони готуються відбиватися, бо знають, що контрнаступ їх “накриє”. Вони акумулюють свої снаряди, але у них це не виходить. Тому що ті бої, які відбуваються, вони дуже жорстокі. Окупанти розуміють, що виснажують свій ресурс.

Ми стоїмо у правильній позиції, маємо гарну енергію і силу.

Також найближчим часом можуть бути пожежі і повені. Можливі землетруси в Криму, Одеській області та на західній Україні.

Які дні будуть найнебезпечнішими?

В квітні найнебезпечнішими днями будуть ті, на які припадає Великдень. Є можливість ракетних обстрілів. Тому варто бути обережними 16-17 квітня. Також в День пам’яті Чорнобиля, 26 квітня. Весь тиждень з 1 по 9 травня є можливість обстрілів. Окупанти хочуть щось “запустити”, але, я думаю, що вони будуть зайняті трошки іншим. Тобто у ці дні можливі терори, але це не буде масштабно.

Коли буде звільнено окуповані території?

Дуже багато окупованих територій буде звільнено вже цього року, іншу частину – в наступному. Також є варіант звільнення Херсонської області, а також ми можемо дійти до Маріуполя.

Читайте також  “У нього завтра мало відбутись весілля…”: Моторошна ДТП

А от повернення Криму буде не скоро. Хочу зауважити, що півострів ми повернемо тільки після того, як повернемо всі інші території. Тоді буде контрнаступ, бо інакше забрати його буде неможливо.

Чи закінчиться війна цієї весни?

Якою б позитивною людиною я не був, я впевнений, що війна не закінчиться восени. Проте багато що зміниться, будуть певні переможні події. Хочу пояснити всім читачам, що для мене звільнення всієї території України – це вже перемога.

Що чекає на Росію? Які дати для неї найнебезпечніші?

По-перше, це розлом. Йде важка енергія. Вже зараз багато людей у Росії мають велику зневіру, вони втрачають віру у те, що переможуть. Це правильно, бо з країною-агресором нічого доброго не буде. Карма повертатиметься до Росії в різних проявах. Можуть бути катаклізми, повені, землетруси та інше. Тому, повірте мені, що ця країна страждатиме.

Коли Україна переможе, Росія піде, як Титанік, під воду. Тобто буде розкол, який потягне всю країну на дно. Багато хто кричить, що Росія “нєпотопляємая”, але я бачу, що Україна буде саме тим айсбергом, який це зробить.

Є ймовірність, що Путін помре цього року?

На жаль, не так швидко, як нам хотілося. Тому що він працює не лише з лікарями, а з великими магічними ритуалами. Не все хтось робить за нього, бо він і сам може щось робити в цьому плані. Не сумнівайтеся, що це та ще падлюка і демон.

Хто може стати наступним президентом України?

Є велика ймовірність, що це може бути жінка. У своїх видіннях я бачив або жінку, або людину, у якої сильна жіноча енергія, у тому числі співчуття. Чесно кажучи, про це рано говорити, бо зараз в країні дуже важка ситуація.

Читайте також  Чи варто українцям побоюватися "масових повісток": юристи пояснили, у чому суть

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело