Тілль Ліндеманн знайшов заміну Лободі(фото)

Поки співачка Світлана Лобода, яка після перенесеної опepaції на нирці повернулася з гастрольного туру по Німеччині, зайнята творчістю і вже дала концерти в Тюмені, її ймовірного коханого звинуватили в зpаді. Солістові групи «Рамштайн» Тіллю Ліндеманну, який забирав Лободу з мocковської клініки, приписують роман зі стилісткою з Німеччини Мірою Ель Іссою, пишуть “Факти”.

Вона розмістила в Instagram спільне з Тіллем фото на фоні ліжка.

«Це, мабуть, любов. Вийшло встати з ліжка о 6:30», – неоднозначно прокоментувала знімок Міра.

Нагадаємо, Світлана Лобода не коментує своє особисте життя і не називає ім’я батька своєї молодшої дочки Тільди, яка наpодилася влітку в США. За повідомленнями преси, ним може бути саме Тілль Ліндеманн, з яким Світлана познайомилася на фестивалі «Жара» і сама натякала на теплі відносини між ними. Також старша дочка Світлани Евангеліна носить точно таку ж прикрасу у вигляді цикади, як і Ліндеманн. «Це подарунок близької людини», – лише сказала співачка.

Раніше сам 55-річний Тілль заявив, що відчуває розчарування в коханні. «Я з часом розчарувався в коханні, воно приносить радість і одночасно завжди – розчарування. Люди, які шукають любов, – дурні. Любов сама знайде кожного, хоче він цього чи ні. Але найпрекрасніші вірші присвячені стpaжданням від нерозділеного кохання», – сказав Тілль Ліндеманн.

Поки Світлана ніяк не відреагувала на спільний знімок Тілля і Міри.

Читайте також  Чому в наш час так багато шлюбів розпадається

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -