“Загорніть, я його заберу!”: після пологів, коли чоловік приїхав її зустрічати, вона вийшла до нього одна, без дитини!

Не завжди в нашому житті буває так, що дітей кидають саме недбайливі батьки, іноді це роблять і матері. Важко визнавати цей факт, але на жаль в наш час це зовсім не рідкість, таке відбувається досить часто і причини цього різні, хоча важко зрозуміти тих жінок. Так і виходить, що хтось із жінок завaгітніти не може довгі роки, ходить лікується і молиться в церкві, а хтось готовий народити і так просто залишити.

Ця історія сталася в одній звичайній родині – у Ігоря з Оленою.

Молоді люди познайомилися в одному з ділових центрів столиці. Ігор бізнесмен, активно вів справи і тоді йому про одруження думати було взагалі ніколи. Олена теж будувала кар’єру, але такого жениха упускати не збиралася. Роман закрутився у них дуже швидко і Алена його розвиток взяла в свої руки, вона сама запропонувала чоловікові одружитися і сама ж все організувала.

Так вони і створили родину. Ігор був зовсім не проти домашнього затишку і сімейного статусу. А у Олени на цей рахунок були інші плани, вона хотіла подорожувати і ні в чому собі не відмовляти, а тому купувала часто напівфабрикати, викликала покоївок, щоб ті забиралися, а сама раз у раз пропадала за шопінгом, та з подругами по ресторанах. Ігорю це швидко набридло. У родині почалися сварки. І незабаром Олена дізналася що вaгітна. Чоловік був в шoці, коли дізнався, що його дружина хотіла зробити аборт і не зробила тільки тому що термін вже не дозволяв. Відносини зовсім охололи і всю вaгітність вони жили просто як сусіди.

Чоловік не хотів приймати ніяких поспішних рішень, сподівався що Олена схаменеться, коли дитина народиться і розсудливим. Але цього не сталося. Після пoлогів, коли чоловік її приїхав зустрічати з пoлогового будинку, вона вийшла до нього одна, без дитини! Виявляється, вона написала відмову. Між батьками почалася сварка.

Читайте також  У Дніпрі жінка народила прямо в таксі, а пологи прийняв чоловік

– Ти не чоловік! Ти ганчірка. Нюні розпустив.

Ігор паче не слухав дружину, він зрозумів, що вона несповна розуму. Такого глибокого розчарування чоловік не відчував давно. І навіть зраду свого часу партнера по бізнесу виявилося для нього справжньою нісенітницею в порівнянні з тим почуттям, яке він відчував зараз. Ігор з Оленою далі жити разом не стали. Він подав на розлучення, а сина сам забрав з пoлогового будинку. Лікарі були в приємному шоці, насправді це велика рідкість у наш час, щоб батько зважився виховувати дитину самостійно. А Ігорю було все одно, хто і що про нього думає. Він просто загорнув малюка в ковдру і пішов геть.

Щодо виховання сина Ігоря допомагала його мати, пізніше він зустрів чудову дівчину, яка не тільки замінила матір його першого сина, а й народила ще дочка.

До слова сказати, у першої дружини Ігоря життя так і не склалася, дітей вона не народила більше, кар’єра не склалася, а чоловіки … вони як вітер в полі змінювали один одного. Ігор згадувати те минуле не хоче. Адже це був повністю його вибір, він сам вибрав цю жінку за дружину, і нікого в цьому не звинувачує. Але згадувати про це йому тепер якось зовсім не хочеться. Воно й правильно!

Ось так-то буває!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -