На мерію Харкова напали: поранений охоронець і загинув поліцейський

У ніч на 20 серпня невідомий увірвався до міськради Харкова, де пострілом поранив охоронця. Пізніше смертельну кулю отримав один із прибулих на місце патрульних поліцейських (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця).


“Озброєний чоловік відкрив вогонь по поліцейських і поранив одного з правоохоронців. Патрульні застосували табельну зброю і знешкодили зловмисника. Від отриманого вогнепального поранення патрульний помер у лікарні”, – йдеться у повідомленні поліції міста.

Інформація про те, що біля міськради чутно постріли, надійшла близько 00:37. За вказаною адресою вирушив наряд патрульної служби.

Поліцейські побачили біля будівлі міськради пораненого охоронця, поруч стояв чоловік, який почав стріляти у патрульних. Одна з куль поранила правоохоронця.

“Незважаючи на зусилля медиків, поліцейський помер. Інший поранений перебуває у стабільному важкому стані”, – йдеться у заяві.

При цьому видання “Харьков.Live” повідомляє, що нападника в результаті також застрелили. Поліція озвучила його прикмети, оскільки особистість ще не встановлена.

Також з’явилося фото загиблого патрульного Дмитра Кирієнка. У нього залишилися дружина і маленька донька.

Пізніше показали відео початку перестрілки біля мерії. Очевидці розповіли, що нападник впритул розстріляв копа, який втратив свідомість ще до приїзду “швидкої”. Постраждалий охоронець перебуває у лікарні у дуже важкому стані.

Також на відео потрапив момент ліквідації стрільця.

Очевидець розповів, з чого почалася перестрілка в Харкові.

Читайте також  П.Порошенко: США залишаються надійним та стратегічним партнером України

Шукайте деталі в групі Facebook