Тарологиня передбачила знамення, після якого війна в Україні закінчиться: “Це буде грандіозно”

Тарологиня передбачила знамення, після якого війна в Україні закінчиться: “Це буде грандіозно”

Тарологиня вважає, що Україні потрібно вистояти до середини 2024 року.

Тарологиня Стелла прогнозує, що всередині 2024 року на Україну чекає щось грандіозне. Вона прогнозує звільнення частини України, а у липні війна може закінчитись.

Про це вона сказала на ютуб-каналі “Поговоримо”.

“Карта смерті – це і є переламний момент. От вийдуть з якоїсь території. Ми почуємо – звільнили Олешки, Голу Пристань. От коли звідти вийдуть – ми почуємо знамення. От коли ми почуємо, що щось звільнили – це і є знамення. Це те, що дуже надихає – і наших воїнів, і у людей дух піднімається, і ті ж західні партнери це побачать. Оце нам буде і знамення.

Тарологиня також розповіла, що зараз ведуться розмови про закінчення війни в Україні.

“Ніби вже і є якась домовленість. Але це такий чорновик, який майже не міняється. Але є незадоволеність. Те, що пропонують Україну не задовольняє. Нам зараз головне не зламатись, не клюнути на це”, – вважає тарологиня.

Стелла зазначає, що карти Таро кажуть – “зачекай до липня”. Вона вважає, що зараз не можна погоджуватись на ці перемовини.

“Якщо дотиснемо до червня – це буде грандіозно. Всередині 2024 року буде глобальна трансформація. Якщо ми дотягнемо до липня – можна буде казати, що ми виходимо на фінішну пряму. Якщо не вистоїмо – нам кінець”, – каже Стелла.

Вона додала, що у цей період Путін може втратити у Росії владу.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Читайте також  В Україні з’явиться накопичувальна пенсійна система: коли та що відомо

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело