Марченко влаштували «коридор ганьби» на відкритті «Танців з зірками» (відео)

Учора, 16 серпня, в Національному художньому музеї України перед презентацією нового сезону проекту «Танці з зірками» кумі Путіна Оксані Марченко влаштували «коридор ганьби».

Відповідне відео виклали у мережу.

На ролику видно, що коли Марченко піднімалася по сходах музею, під вигуки «Ганьба» її зустрічав натовп активістів.

Сама Марченко ніяк не відреагувала на протест і в супроводі охоронців гордо зайшла до приміщення.

ЗМІ розповідають, що на презентації проекту телеведуча також поводилась розкуто і невимушено, спілкувалася з колегами з шоу і позувала в чорній короткій сукні перед фотокамерами.

Разом з тим, серед активістів, які засуджують появу Марченко в ефірі, був помічений чоловік у масці Путіна. Він стояв з плакатом на підтримку «Ксюхи» і розповів репортерам, що прийшов підтримати свою куму, яку давно не бачив, і дуже радий, що вона з’явиться на українському телеканалі.

Нагадаємо, журналісти Телевізійної служби новин висловили протест через те, що в найближчому сезоні шоу «Танці з зірками» на «1+1» може взяти участь дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко.

Згодом Марченко підтвердила свою участь і заявила, що зробить це «заради всіх жінок».

Коментуючи скандал, який розгорівся довкола участі Марченко у проекті, Генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко погодився з тим, що кум Путіна Віктор Медведчук – ворог України, проте наголосив, що його дружина «не відповідає за це».

Читайте також  Екстрасенс розповіла, коли у Путіна закінчаться ракети

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -