На Тернопільщині чоловік через наркотики зарізав свого знайомого (ФОТО)

У м. Кременець Тернопільської області місцевий житель вбив 39-річного чоловіка.

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Тернопільської області.

«31 липня близько опівночі у чергову частину Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки. Жінка заявила, що на власному подвір’ї виявила тіло невідомого чоловіка без ознак життя. Поліція негайно прибула на місце трагедії. Як стало відомо, загиблий – 39-річний житель райцентру. На його тілі правоохоронці виявили колоту рану. Оперативники встановили особу вбивці. Це житель Кременця, 1973 року народження», – йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, потерпілий прийшов в гості до свого вбивці. Під час суперечки через наркотики сталась бійка. Господар помешкання зарізав потерпілого. Після цього забрав у загиблого сумку з грошима та втік.

«І загиблий, і вбивця уже потрапляли в поле зору правоохоронців за крадіжки та наркозлочини. Підозрюваний відбував покарання в місцях позбавлення волі за вбивство. Чоловіка затримали. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 115 ККУ – умисне вбивство», – повідомили у поліції.

Читайте також  У ДТП розбилася поліцейська машина: “згоріли живцем”, дев’ять загиблих, фото з місця трагедії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -