Вантажівка розчавила машину і протаранила будинок, є постраждалі

Виїхала на смугу зустрічного руху.

В Одесі на вулиці Дальницькій сталася аварія за участю вантажівки-контейнеровоза.

“За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля DAF виїхав на смугу зустрічного руху, зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes, після чого в’їхав у стіну кам’яного будови на узбіччі дороги”, – йдеться в повідомленнях ЗМІ.

Також пише, що у вівторок, 8 травня, на автодорозі Київ-Ковель, поблизу смт Бородянка сталася смертельна аварія. Про це повідомляє ДСНС Київської області.

Згідно з інформацією, до оперативно-диспетчерської служби Бородянського району надійшло повідомлення про зіткнення двох автомобілів: мікроавтобуса Ford Transit і вантажного “ЗІЛ-130”.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій мікроавтобуса і вантажного автомобіля отримали травми різного ступеня тяжкості і були передані працівникам медичної допомоги з подальшим транспортуванням до Бородянського центральної районної лікарні. Пасажирка 1966 року народження, яка знаходилася в автомобілі Ford Transit, загинула на місці події.

Також нагадуємо, що в центрі Запоріжжя на проспекті Соборному 10 травня сталася масштабна аварія, в якій постраждали близько 10 автомобілів та маршрутний автобус.

Про це пише місцеве видання 061, посилаючись на повідомлення прес-служби патрульної поліції міста. Зазначається, що інцидент трапився в районі зупинки “Сталеварів”.

За словами голови незалежної профспілки працівників швидкої допомоги Запоріжжя Анатолій Сидоренко, після ДТП були госпіталізовані три людини.

“Двоє людей перебувають у стані середнього ступеня тяжкості, ще один – у важкому стані. На місці події працювали дві бригади “швидкої допомоги”, – повідомив він.

В Одеській області на автодорозі біля села Домниця шкільний автобус, що перевозив дітей, з’їхав у кювет. Про це повідомили в прес-службі поліції області.

Читайте також  Під Києвом трапилася ДТП з вантажівкою: багато загиблих

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -