Після конфлікту з Зеленським Сенцов вибухнув звинуваченнями на адресу президента: “мій особистий ворог”

В українців є один спільний ворог – Володимир Путін

Таку думку на сайті «Новое время» висловив відомий український режисер і колишній в’язень крем Олег Сенцов.

“Мене насторожує наша розділеність і агресивність… Відсутність єднання і злість дуже кидаються в очі. Нетерпимість до чужих думок і чужим вчинкам. Якщо думка іншої людини в чомусь не збігається з власним, людина моментально стає ворогом, спілкування припиняється. Як ми можемо ворогувати між собою, поки у нас є Путін?“,

– задається питанням режисер.

Росія п’ятий рік веде проти України гібридну війну, а в самій країні потрібно продовжувати системні реформи, нагадує він. І підкреслив, що саме тому українця варто об’єднатися.

“У нас реальний уповільнений військовий конфлікт. Проти нас ведуть гібридну війну. Нишком, сильний і жорстокий противник. Цього мало для об’єднання? Давайте хоча б домовимося, що поки Путіна не переможемо, не збудуємо нормальну країну, будемо через дрібниці переступати. Спотикаючись на дрібному, ми великого не вирішимо“, – додає він.

Президента країни-агресора колишній політв’язень вважає своїм особистим ворогом.

“У мене є один ворог на землі – це Путін. Я людина не агресивний, не конфліктна, хоча багато мене вважають жорстким. Я намагаюся йти від таких речей. Але з Путіним це не працює. Ось він – особисто мій ворог. Він забрав Крим, він окупував Донбас, він підбурює нас між собою, він убив 12-13 тис наших співвітчизників… Я хочу побачити, коли він впаде. хочу побачити, коли дракон здохне. Це все“, – резюмував Сенцов.

Читайте також  Як покращити стосунки за 60 секунд

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -