Колишній радник Президента, а тепер в уряді: Вояж депутата із повіями на яхті олігарха наробив великого галасу

Заступник прем’єр-міністра РФ Сергій Приходько у Норвегії катався на яхті з олігархом Олегом Дерипаскою та жінками з екскорт-сервісу. Про це у своєму розслідуванні повідомив російський опозиційний політик Олексій Навальний.

Викрити керівника апарату Медведєва на зв’язках з олігархом Навальному вдалося завдяки дівчині з ескорту, який свого часу навідався до його офісу разом зі знімальною групою пропагандистів з Life News. Дівчина на ім’я Настя Рибка оголосила “секс-полювання” на опозиціонера. Вивчивши її сторінку в Instagram, команда Навального виявила відео, на якому сама Рибка разом з Дерипаскою та Приходьком та іншими дівчатами подорожує на дорогій яхті.

Приходька у РФ називають “сірим кардиналом” – він все життя працював на держслужбі, був радником російського екс-президента Бориса Єльцина, глави РФ Володимира Путіна, а тепер очолює Апарат уряду і є заступником Медведєва. Приходька вважають фахівцем з міжнародних відносин.

Окрім постів у соцмережах, Рибка опублікувала книжку про зваблення мільярдера, в якому нібито описала спільний вояж з Дерипаскою та Приходьком, змінивши їхні прізвища. Дерипаска у неї названий Русланом Золотовим, а Приходько – “папою”, вказує Навальний. Останньому Рибка присвятила окрему главу, в якій розписала його біографію, яка точно збігається з біографією Приходька.

Розслідувачі Навального перевірили фото яхти ELDEN з соцмереж дівчини з ескорту і встановили, що належить транспортний засіб олігарху. У своїй книжці Рибка писала, що подорож відбулася у Гренландії у серпні 2016 року, проте аналіз її фото довів, що для вояжу Дерипаска та Приходько обрали Норвегію. Про яхту мільярдера та його відпочинок писали і норвезькі ЗМІ.

Навальний додав, що Дерипаска катав на своїй яхті чиновника найвищого рангу, оплатив його розваги і навіть переліт до Норвегії, що можна вважати хабарем Приходьку. Опозиціонер встановив, що у дати вояжу туди одночасно прилітали два приватних літака, обидва з яких належать Дерипасці.

Читайте також  Індійський суд заборонив робити аборт 10-річній зґвалтованій дівчинці: шокуюча історія

На публікацію розслідування Рибка вже відреагувала.

“Дякую, маленький. Мені в принципі було байдуже на тираж книжки, але за турботу дякую, приємно. До речі, ВВП (ініціали Володимира Путіна – Ред.) книжку вже читав”, – написала вона в Instagram.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -