Молитва за матерів: митрополит Епіфаній розповів, як просити Бога за щастя найближчої

Материнство-Божий дар і високе покликання жінки. Мати є прикладом безкорисливої любові. У день матері висловив подяку всім жінкам Митрополит Епіфаній в Facebook.

“Вона-особлива людина в житті кожного з нас, вона невпинно і самовіддано піклується про дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло. Саме вона завжди зрозуміє, підтримає, пробачить, допоможе. Сьогодні, в день матері, щиро вітаю всіх жінок, які з гідністю підтримують і оберігають життя дітей, ввірене їм Господом. Ті турбота, любов, сила і енергія, які ви щодня вкладаєте в своїх дітей, нехай не залишаються непоміченими. Адже завдяки вашим старанням ростуть люди, серця яких наповнені добром”, – сказано в повідомленні.
Митрополит висловив велику подяку матерям, які не бояться брати під опіку сиріт і згадав про тих, хто виховав відважних захисників і захисниць України, які щодня здійснюють ревне служіння на медичному і духовному фронтах, а також захищають незалежність нашої країни.

“Наша підтримка і молитва сьогодні також за матерів, які з тих чи інших причин зробили аборт. Покаяння перед Богом і молитва здатні відновити вас, церква відкрита для вас, щоб розділити біль і бути поруч для розради і духовної підтримки. Не забувайте: щасливі діти ростуть в дружній родині і під опікою щасливої матері. Тому робимо все для того, щоб дарувати нашим матерям радість і турботу. Нехай Пресвята Богородиця – як заступниця, Утішниця і молельниця-оберігає вас, а Господь благословляє своїми ласками і щедротами, а також дарує здоров’я і довголіття”, – сказано в повідомленні.

Читайте також  Українцям підвищать пенсійний вік: що потрібно знати

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело