“Вона народила йому сина”: За звинуваченням в інцесті заарештовано батька й дочку

В американському штаті Північна Кароліна арештовані 42-річний Стівен Пледл і його 20-річна дочка Кеті Пледл. Їм пред’явлені звинувачення в інцесті. У вересні 2017 року в них народилася дитина – хлопчик. Крім того, протиприродна пара стверджує, що зіграла весілля.

У поліцію про кровозмішення заявила дружина Стівена, яку той кинув, почавши жити разом з Кеті.

Як стало відомо, майже відразу після народження Кеті мати і батько віддали немовля на удочеріння. Вона виросла у прийомній сім’ї. Однак, в 2016 році дівчина вирішила розшукати своїх біологічних батьків і знайшла їх через соцмережі. У той час Стівен проживав в штаті Віргінія разом зі своєю дружиною (матір’ю Кеті) і ще двома дочками (її молодшими сестрами).

Сім’я щасливо возз’єдналася. Кеті стала жити разом з рідними. Однак, через деякий час дружина Педла стала помічати деякі дивні речі. Так, Стівен часто ночував у кімнаті старшої дочки.

У листопаді 2016 року Педл і його дружина роз’їхалися. Згодом дружина подала на розлучення. Про те, що Кеті вагітна від Стівена її мати дізналася травнем 2017, коли прочитала це в щоденнику однієї з інших своїх дочок. Стівен зажадав, щоб молодші діти називали Кеті не сестрою, а мачухою. Зв’язавшись з чоловіком, жінка зажадала від нього пояснень. І той підтвердив, що Кеті чекає від нього дитину і що вони збираються зіграти весілля. У липні Кеті Пледл написала в соцмережі, що вони зі Стівеном одружилися в Меріленді (незаконний шлюб тепер буде анульований). Після чого пара переїхала в Північну Кароліну, де у них не було знайомих, під виглядом нормальної сім’ї.

Стівена і Кеті судитимуть. За законами штату за інцест може загрожувати до десяти років тюремного ув’язнення.

Читайте також  Екстренна НОВИНА !!! У ПУТІНА ШОК !!! У Кремлі ступор: Конгрес США прийняв довгоочікуваний закон України !!!

Біологічна мати Кеті вважає винним у трагедії чоловіка, які маніпулював дівчиною і схилив її до співжиття.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -