На Львівщині подружжя вчителів продавало дітям наркотики

У злочинній гонитві за легкими грошима вчителі вирішили заробити на продажі дурману своїм же учням, але скільки мотузочці не витися — все одно прийде кінець.

Про це пишемо з посиланням на Департамент протидії наркозлочинності Національної поліції України.

Мешканці Львівської області налагодили канал постачання з країн Євросоюзу та подальшої реалізації в Україні наркотиків і психотропів. А поліцейські з’ясували, що наркодилерами виявилися вчителі середньої школи. Один з педагогів викладав основи безпеки життєдіяльності та історію, а інший – англійську мову.

Оперативники вилучили у подружжя 100 г амфетаміну, 0,5 л опію ацетильованого та 100 г опію екстракційного, понад 100 таблеток наркотичного лікарського засобу «Subutex» і 57 флаконів лікарського засобу «Тропікамід», а також понад 150 таблеток лікарського засобу з вмістом прекурсору «псевдоефедрин». Цей препарат використовується для виготовлення метамфетаміну. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого складає понад 250 тисяч гривень.

Зараз чоловіка та жінку арештовано. Їм інкримінують частину 3 статті 307 КК України (збут наркотиків і психотропів), норми якої передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Читайте також  Забула про дітей: 34-річна жінка залишила трьох доньок сестрі й зникла, щоб почати “нове життя”

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -