Я точно цього не постила: Мар’яна Батюк запевняє, що Гiтлeра не вітала(відео)

Мар’яна Батюк запевняє, що її соцмережі зламали, однак львівські освітяни перевірять ці заяви.

Мар’яна Батюк, заступник директора школи і депутат міської ради від партії “Свобода”, заперечує, що на своїй сторінці в соцмережі поширила привітання з днем народження Адoльфа Гiтлeра.

Про це повідомляє ТСН.

У кабінеті історії, де працює Мар’яна Батюк, синьо-жовтий і червоно-чорний прапори. Депутат міської ради від ВО “Свобода” є автором ухвали про обов’язкове використання червоно-чорного прапора у Львові. 27-річна націоналістка каже, Гiтлeра з днем народження не вітала. Пост побачила на перерві після другого уроку, навіть не дочитала і одразу видалила.

За словами Батюк, це злам сторінки. “Я точно цього не постила, я вважаю, що Гiтлeр це злoчинець і німецька влада, як і комуністична, окупаційна влада. На цей час, звичайно, це були злoчинці”, – каже вона. Також вчителька додає, що готова звертатися до всіх служб, до друзів, які займаються в ІТ-сфері, які можуть підказати, що відбувається.

“Ну, мабуть, це якийсь нaпад на мене, на мою політичну силу, я не знаю, у чому справа і чому саме зараз, чому саме в цей день. Я навчаю дітей, навчаю патріотизму, і це дивно, що такі речі з’являються на моїй сторінці, авжеж, авжеж, я цього не робила”, – запевняє Мар’яна Батюк.

Керівник школи, де Мар’яна Батюк працює вчителем і заступником директора, каже, вчителів у соцмережах не контролює, а про пост дізнався від журналістів. Призначив службове розслідування. Учинок колеги засуджує і він і весь педагогічний колектив.

“Я вважаю, що кожна людина повинна нести відповідальність за скоєне. Чи то правомірно вона поступила, чи неправомірно – з цим, я вважаю, відповідні органи мають розібратися”, каже директор школи Василь Титар.

 

Читайте також  ВІПи грошей не шкодують: дочка міністра охорони здоров'я Степанова вчиться в Парижі

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -