Світом ходять доларові банкноти вартістю в тисячі. Просто подивіться на номер купюри

Долар – найпоширеніша у світі валюта. Практично немає куточка в світі, де б люди не знали про долари. Одна з найпоширеніших доларових банкнот – один долар. І якщо в багатьох країнах за долар навіть не можна проїхати зупинку на громадському транспорті – то в бідних країнах на ці гроші можна непогано пообідати і навіть отримати здачі!

Але що, якщо я скажу вам, що долар в вашій кишені може коштувати 5000, 10000 або навіть 15000 доларів? Просто подивіться на ці купюри уважно.

Як можна заробити стартовий капітал всього з одним доларом у кишені? Просто подивіться на номер банкноти. Кожен номер на банкноті унікальний і існують певні поєднання цифр, за які колекціонери готові віддати великі гроші!

І це не пусті слова! Сайт CoolSerialNumbers.com друкує номери банкнот, які власники цього сайту готові купити прямо зараз. Якщо, звичайно, ви зійдетеся в ціні. А для завзятих колекціонерів у них є унікальні купюри, які вони готові продати. Наприклад, цінуються такі купюри:

– 7 однакових чисел поспіль, наприклад 29999999

– 7 однакових чисел не підряд теж цінуються, хоч і трохи менше 99990999

– дзеркальні номера, наприклад 01111110, 10000001, або 80000008

– повторення, такі як 67676767 – два рази по чотири поспіль, такі як 11110000

– і багато інших!

Ви завжди можете поторгуватися, якщо вважаєте що число на вашій купюрі є “цікавим” або “красивим”.

Звичайно ж, такі повторення зустрічаються набагато рідше, ніж теоретично могли б. Знаєте чому? Тому що колекціонери і просто наглядові люди швидко знаходять їх і продають або залишають собі в колекції. Так що варто поспішити і хоча б одним оком подивитися на те, що у вас є в гаманці.

Читайте також  В Україні хочуть змінити національну валюту

Бажаємо успіху!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -