Породілля викинулася з вікна лікарні в Кривому Розі: дівчину запідозрили у втечі

Молода 19-річна мати з Кривого Рогу, яка викинулася з четвертого поверху лікарні після пологів, зробила це не задля самогубства. Насправді вона нібито хотіла втекти з медустанови.

Як повідомили в програмі “Надзвичайні новини” на телеканалі ICTV, перед загибеллю дівчина по телефону обговорювала свою втечу від лікарів, проте не прорахувала, що палата розташована на четвертому поверсі.

За словами медиків, породілля часто виходила палити, а після півночі зникла з палати. Спроба втечі з лікарні стала летальною. З ким дівчина говорила по телефону тієї ночі, з’ясовуватимуть правоохоронці.

“Дівчина народила (просто в машині швидкої допомоги) глибоко недоношену дитину, можливий термін – 30 тижнів. На обліку з вагітності не перебувала, у вагітності була не зацікавлена”, – розповіла директорка Криворізького пологового будинку №1 Лариса Васильєва.

Новонароджене немовля рятують реаніматологи місцевого перинатального центру. Хто батько дитини, поки невідомо.

“Із самого початку дитина перебуває на штучній вентиляції легень, отримує всі необхідні медикаменти і процедури. Стан крайнього ступеня тяжкості, але стабільний”, – зазначив анестезіолог відділення дитячої реанімації Криворізького перинатального центру Ігор Лісняк.

Читайте також  Смepтельна авapія у Кривому Розі: син водія розповів, що стало причиною зiткнення

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело