В аеропорту Женеви затримали Яценюка, – ЗМІ

В аеропорту Женеви (Швейцарія) затримали колишнього прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка. Про це повідомляє видання “Страна.ua” з посиланням на очевидця.

Як говориться в повідомленні, він прилетів до Швейцарії рейсом 0485 Київ-Женева і був затриманий для перевірки документів правоохоронцями.

“Він летів мабуть з дочкою. Його зупинили на паспортному контролі і почали вивчати його дипломатичний зелений паспорт. Весь час говорили про Інтерпол, довго дискутували, а після повели мабуть для з’ясування обставин”, – розповів очевидець.

За словами очевидця, дівчина, що летіла з Яценюком, поцікавилася у нього, що за проблеми з паспортом, а він досить голосно сказав “Це мабуть за російським запитом”.

Нагадаємо, що Арсеній Яцеюк – колишній прем’єр-міністр України (2014-2016 рр). З 11 грудня 2012 по 28 лютого 2014 був головою фракції Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” у Верховній Раді України.

В березні 2017 року Росія передала в українське посольство копію постанови Ессентукского міського суду Ставропольського краю про арешт екс-прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка за трьома статтями. Йдеться про т.зв “чеченську справу”, де в Росії заявили, про нібито докази участі Яценюка в зіткненнях в Чечні в 1994-95 роках.

Читайте також  У Дніпрі поліцейські затримали молодика за вчинену ним різанину. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook


Інформує -