Розлючений коханець вбив свою кохану одразу після заняття коханням, а його товариш таке зробив з сестрою вбитої

Спроба вирватися з убогості і знайти своє щастя обернулася для однієї з сестер з Тернопільської області рабством, а для іншої смертю.

Дівчата з села Микулинці Теребовльського району довірливо вступили в листування з хлопцем із Закарпаття. Однак запросивши одну з сестер для одруження хлопець захопив дівчат в рабство.

Сім’я Верещинських вважається однією з найбідніших в селі. У Ольги та Ігоря в сім’ї було четверо дітей, в тому числі і потрапили в біду 24-річна Наталія і 20-річна Тетяна. Дівчата народилися з горбами на спині, грошей в сім’ї на хірургічну операцію не було. У минулі роки Верещинські просили у сусідів дров і їжі, щоб пережити зиму. Тому ніхто не здивувався, коли в липні дівчата зникли.

– Доньки пропали 11 липня. Прокинулися на світанку, зібралися і сказали, що йдуть за шампунем в магазин. Ми з першого дня почали хвилюватися. Згадали, як навесні до них причепився якийсь аферист, приїжджав до нас додому, просив їх паспорти, говорив, що забере їх в будинок сімейного типу, обiцяв прооперувати, тому що у Наташі і Тані інвалідність – народилися з горбами на спині, – розповіла мама дівчат Ольга.
У поліції не звернули увагу на заяву про зникнення дівчат з неблагополучної сім’ї. Тільки завдяки допомозі місцевої вчительки їх вдалося повернути. Тетяна приїхала сама, а Надію привезли в труні.

Як з’ясувалося, навесні Тетяна списалася по Інтернету з Сергієм, який проживає в Закарпатті. Він і запропонував дівчині переїхати до нього, щоб розписатися. З собою дівчина взяла сестру Надію. По приїзді Сергій віддав Надію своєму знайомому Юрі з Львівської області. З тих пір живою Надю ніхто не бачив.

Читайте також  Не витримавши сварок з дружиною чоловік зарізав її та закопав біля хати

Примітно, що обидва хлопці також інваліди: у Сергія – ДЦП, у Юрія – поганий зір. Спроба втечі від злиднів привела Тетяну в рабство. Сім’я Сергія відібрала у неї документи і телефон, перетворивши дівчину в безкоштовну хатню робітницю.

У Надії все склалося набагато гірше. Її співмешканець, як пізніше з’ясували слідчі, вбив дівчину. Юрію не сподобалися її слова після статевого акту. Напівсліпий чоловік в люті задушив дівчину.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -