Стрілянина в центрі Івано-Франківська втікачі пошкодили поліцейський автомобіль

26 серпня відвідувачі закладу “Pasage Gartenberg”на вулиці Галицькій вчинили стрілянину. Наразі в Івано-Франківську оголошений “План перехоплення”.

Поблизу закладу “Pasage Gartenberg” стоїть пошкоджене авто, біля нього кров і знайдена зброя. Правоохоронці вже затримали кількох учасників події.

“Нам поступив виклик про те, що біля Пасажу “стрільба”. ТЗ Фольцваген Гольф намагався зникнути з місця події. Під час переслідування трьома екіпажами даний ТЗ було зупинено в ОКЛ по вул. Пасічна, та затримано 2 осіб у яких в автомобілі була зброя. Також в автомобілі був 3-ій чоловік, який поранений”, – повідомив речник Управління патрульної поілції Івано-Франківська Микола Гурак.

За попередньою інформацією в одного з учасників стрілянини пробита легеня, тож його якого забрали медики. Наразі працює СОГ.

“В подальшому по орієнтуванні по даному виклику по вул. Січових Стрільців було зупинено шляхом блокування ТЗ Ніссан, внаслідок чого було пошкоджено службовий автомобіль Пріус. В ТЗ Ніссан також виявлено зброю. Працює СОГ”, – додав Микола Гурак.

У поліції розповідають, що зараз в орієнтування екіпажам опори передано декілька транспортних засобів, які можуть бути причетні до події. Екіпажі обслідували місця проживання, місця де їх могли бачити, проте, автомобілів не виявлено.

Читайте також  “Вирішив порозвaжaти, стріляючи по «живим мішеням»: У Кропивницькому сталася стрілянина, іменинник обстріляв автомобіль

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -