У центрі Львова позашляховик в’їхав у натовп людей (ВІДЕО)

У неділю, 18 червня, об 11:00 у Львові на площі Соборній біля Церкви Святого Андрія авто Land Cruiser заїхало у натовп людeй та пeрeкинулося на бік. У цей час у церкві закінчилася служба і люди виходили на вулицю. За даними поліції, одна жінка загuнула на місці, іще одну забрала швидка.

Як пояснила ZAXID.NET речниця Головного управління поліції у Львівській області Світлана Добровольська, водій авто вийшов зі служби у церкві, сів за кермо і не впорався з керуванням.

«Як розповів водій, 49-річний львів’янин, об 11:00 він з дружиною вийшов з церкви і сів за кермо. З невідомих йому причин авто збільшило швидкість, він не впорався з керуванням, проїхав 15 метрів тротуаром і здійснив наїзд на людей. Одна жінка загuнула», — додала Світлана Добровольська.

За кілька хвилин на місце події прибула поліція та рятувальники ДСНС Львівщини, які відключили акумуляторні батареї авто, щоб уникнути загорання.

Водій та його дружина внаслідок ДТП не постраждали. Аби з’ясувати причини наїздку, поліція проведе експертизу авто. Зараз вирішується питання відкриття кримінального провадження.

Читайте також  Україну накрив антициклон Yogi: з’явився уточнений прогноз погоди на початок листопада

Шукайте деталі в групі Facebook


За матеріалами: