Короткочасна спека +30 градусів повертається: в Україні прогнозують бабине літо

Короткочасна спека +30 градусів повертається: в Україні прогнозують бабине літо

Синоптична ситуація вказує на те, що опади тимчасово “покинуть” Україну, виключенням стануть Західні області.

Погода в Україні 11 вересня дасть всі підстави для милування бабиним літом. Завтра у більшості областей України переважатиме суха та навіть спекотна погода.

Як розповіла синоптик Наталія Діденко у Telegram, середня температура повітря у більшості регіонів України протягом дня буде +25+30 градусів. Однак у західних областях очікується не більше +18+23 градусів.

Щодо опадів, то ймовірність локальних дощів існує лише для західної частини країни та Одеської області. Ввечері, 11 вересня, на Одещині можливі дощі, навіть з грозами.

Тим часом погода у Києві, як прогнозує Діденко, йде за графіком. Через бабине літо 11 вересня у столиці буде сухо, а також очікується середня температура повітря +27 градусів

Однак вже 12 та 13 вересня у столиці можуть пройти дощі. При цьому тепла погода й надалі переважатиме – опади на температурний режим особливо не вплинуть.

“Холод на заході, спека на сході та в центрі, загальна дощова перспектива у четвер та п’ятницю, відповідно, стрибки атмосферного тиску”, – додала Діденко про прогноз на наступні декілька днів.

Читайте також  "Руйнівний холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики": де буде мороз у -21 градус, дощ і снігопад?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело