“Територіями доведеться пожертвувати”: у Путіна на ТБ закликали готуватися до гіршого

“Територіями доведеться пожертвувати”: у Путіна на ТБ закликали готуватися до гіршого

На пропагандистському телебаченні держави-агресорки Росії вже назвали підконтрольні Україні землі в Курській області “втраченими територіями”.

Росіянам потрібно заспокоїтися і змиритися з втратою територій у Курській області. Евакуювати людей потрібно з усього прикордоння. Слід готуватися до найгіршого сценарію. Про це заявив журналіст, пропагандист Максим Юсін.

В ефірі програми “Место встречи” на НТВ, де тиражують пропаганду щодо України, він сказав про те, що росіянам слід заспокоїтися.

“Нам треба заспокоїтися. Постаратися дивитися цинічно, хоча це шалено важко, поменше емоцій, подивитися на мапу, на мапу Росії бажано, і зіставити з мапою величезної Росії ці втрачені території”, – каже експерт програми.

За його словами, потрібно евакуювати росіян з усього прикордоння і готуватися до того, що територіями доведеться пожертвувати.

“Евакуювати треба з усього прикордоння, з усього. Готуватися до найгіршого варіанту. Готуватися до того, що цими територіями, Дай Боже без людей, щоб вивести всіх, включно зі старенькими, доведеться пожертвувати”, – наголосив Максим Юсін.

Дивіться відео, в якому на російському ТБ закликали готуватися до найгіршого сценарію:

 

Читайте також  Кінець війни в Україні: все збиралися згорнути ще у 2022 році - зараз випливло, на яких умовах

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело