У Росії можливий заколот, який скине владу Путіна: які його ознаки — Подоляк

У Росії можливий заколот, який скине владу Путіна: які його ознаки — Подоляк

Такі тактичні поразки РФ, які відбуваються у Курській області, підривають фундаментальні основи тоталітарного устрою.

У Росії можливі революційні, бунтівні процеси, які приведуть до влади нового лідера. Деякі ймовірні ватажки цього революційного руху наразі перебувають в Україні.

Про це заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк в інтерв’ю “24 каналу”.

За його словами, тактичні поразки кремлівської диктатури, які ми тепер спостерігаємо в Курській області РФ, суттєво підривають фундаментальні основи тоталітарного устрою, і саме вони провокуватимуть протестні настрої.

“Є тактичні поразки, є певні втрати території, є збільшення втрат живої сили й техніки, є часткове повернення великих мас людей зі зброєю в руках на територію Росії. Після цього починаються хаотичні протестні виступи на тих чи інших територіях, не лише в Дагестані. В момент, коли почнеться повна хаотизація відносин, може з’явитися той, хто скаже, мовляв, а я розумію, як треба далі діяти, й буде брати на себе певні повноваження”, – спрогнозував розвиток бунтівних процесів у РФ Михайло Подоляк.

Водночас він зазначив, що кілька людей, які можуть очолити такий революційний рух, існують. З посиланням на очільника ГУР Міноборони Кирила Буданова Подоляк зазначив, що дехто з них перебуває на території України.

“Але хто це і як він буде далі діяти, коментувати не будемо”, – підкреслив радник голови ОП.

Нагадаємо, операція в Курській області РФ, під час якої було здійснено прорив кордону і заглиблення військових підрозділів на територію держави-агресорки, може посилити аргумент України щодо того, що США та Європа не повинні боятися погроз Кремля щодо “ескалації”.

Читайте також  Соціальний вибух! Тисячі українців можуть залишитись без пенсій. Що відбувається?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело