“Військова катастрофа”: астролог передбачив потужний удар по одній країні

“Військова катастрофа”: астролог передбачив потужний удар по одній країні

Астролог з упевненістю каже, що удар по Ізраїлю найближчим часом точно буде.

Астролог Дмитро Уранус повідомив, що найближчим часом станеться потужний удар по Ізраїлю. За його словами, з’єднання Марса і Альдебарана означає військову катастрофу.

Він додав, що 3 серпня 2024 року Марс вступає в з’єднання із зіркою Альдебаран, яке триватиме 3 дні – 3, 4 і 5 серпня. Ця червона зірка із сузір’я Тельця уособлює собою розлючене, налите кров’ю око Бика.

“Альдебаран – зірка, яка практично завжди працює вкрай негативно, і називається зіркою катастроф. Марс у з’єднанні з такою зіркою дає військову катастрофу. Сили, що протистоять і конфліктують, ніби перестають себе стримувати і виливають одна на одну свою лють”, – написав Уранус у своєму Telegram-каналі.

Астролог з упевненістю каже, що удар по Ізраїлю найближчим часом точно буде, і він буде дуже сильний. У момент точного з’єднання Марса і Альдебарана, це з’єднання буде практично точно в надирі на території Ізраїлю, що вказує на війну або військовий удар по цій території.

“Крім того, Марс із 31 липня вже вступив у з’єднання, що сходиться, з Юпітером. Точний аспект 14-15 серпня. Закінчення впливу аспекту 29 серпня. Фактично весь серпень 2024 року пройде під цим аспектом. Аспект з’єднання Марса і Юпітера загострює всі військові конфлікти у світі, збільшує політичну і військову напруженість. У цей час політична напруженість у світі переходить у військову. Це класичний аспект розпалювання війни. Марс тут можна вважати вогнем, а Юпітер олією або порохом. З’єднуючись, вони створюють вибух”, – продовжив астролог.

Уранус зазначив, що це з’єднання буде в повітряному знаку Близнюків, що вказує на те, що до цього військового конфлікту буде залучено США (Близнюки – їхній символічний знак). А знак повітря вказує саме на повітряні удари і загрозу з повітря (дрони, ракети, авіація).

Читайте також  В Україну суне сильне похолодання: області атакують дощі та грози

“Таке з’єднання Марса, Альдебарана і Юпітера точно не пройде даром для світу”, – підсумував астролог.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело